KERESÉS search-close
Csak a csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező!
1191. adás
Karesz osztálytalálkozóra ment. Dani kisegítette Evelint. Gábor rájött, hogy nincs miért itthon maradjon.

Előző rész

Következő rész

Teljes adások

Szavazás

Szerinted hogy alakul Joe és Tamara kapcsolata?

Bennfentes

Az ÉNB szereplői ismét Ausztriában tombolnak!

Mostanra már hagyománnyá vált, hogy az Éjjel-Nappal Budapest sztárjai az év ezen szakaszában Ausztriában forgassanak egy pár nap erejéig. Karola, Bori, Roland és Bécy izgatottan meséltek arról, mennyire várják, hogy újra elszabaduljanak a hófödte osztrák hegyekben.

Montenegróban fotózták ÉNB Alexát

Montenegróban egy különleges helyszínen a Klinci Resortban - ahol korábban világhírű divatmárkák is tartottak bemutatót -, fotózták Alexát és Tamarát az Éjjel-Nappal Budapest című sorozat két sztárját.

Rengeteg pénzt nyert az ÉNB sztárja!

Az Éjjel-Nappal Budapest szereplője az összes megtakarított pénzét szerencsejátékba fektette, de Fortuna kegyes volt hozzá, és megsokszorozta vagyonát!

ÉNB Lali hajóskapitánynak áll?


szerző:
2017.08.18. 10:00
ÉNB Lali hajóskapitánynak áll?

Montenegróban, a festői Herceg Noviban pihentek az Éjjel-Nappal Budapest című sorozat sztárjai. Lali, Gábor és Joe Alexával és Tamarával élvezték a nyaralóhely és a tenger szépségét. 

ÉNB Lali:

Velence Mitch Buchannon-je, ÉNB Lali bevetette magát a Velencei-tóba, de sajnos hamar kiderült, hogy a sorozat sztárja nem vízimentőnek született. Laller már az első feladatnál elbukott, ugyanis a hínárok és a kagylók annyira összezavarták, hogy kis híján a tóba fulladt. Bár Lalika nagyon haragudott az oktatóra, a bukás után a fejébe vette, hogy Nikivel együtt a Velencei-tavon marad, és más munka után néz.
 

ÉNB Lali:

Lalival a Velencei-tó partján találkoztunk. Az ÉNB sztárja megmutatta rezervátumát, elmondta, miért szereti a nyarat és a sört, és azt is, minek köszönhető tökéletes beach bodyja. Laller kifejtette nézeteit a tangás fürdőruháról, és elhintett néhány infót készülő új daláról is.

MEGHATÓ: így búcsúzott el Joe ÉNB Barbitól

ÉNB Barbi új szerepre készül, ugyanis gyermeket hord a szíve alatt. A fiatal anyuka úgy döntött, hogy külföldre költözik, így ott hagyja az Éjjel-Nappal Budapestet. Talán Joe-tól volt a legfájóbb a búcsú, akivel igazán megszerették egymást az utóbbi négy évben.

A teljes adást ITT nézheti meg!

 

 ÉNB Barbi még Joe szeméből is kicsalta a könnyeket

Újabb főszereplő búcsúzik az Éjjel-Nappal Budapesttől. Barbi szinte a kezdetek óta állandó tagja a csapatnak, most mégis úgy döntött kiszáll a sorozatból és elhagyja az országot.

A teljes adást ITT nézheti meg!

Péntek este búcsúzik a sorozattól az ÉNB egyik főszereplője

Augusztus 11-én látható utoljára az RTL Klubon Barbi, aki négy és fél évig volt főszereplője az egyik legnépszerűbb napi sorozatnak.

Lali munkát keresett a Velencei-tónál

Lali a Velencei-tóhoz utazott a nagy hőségben, de nem hűsölni. Munkát keresett. Mi pedig elkísértük, és meg is mutatjuk, hogyan alakított például vízimentősként. Sőt! Kiderítettük, mivel telnek nyári napjai, milyen szokásai vannak a hőségriadó idején, és hogy melyik különleges vízisport áll hozzá a legközelebb!

Sárga fecskében hódít az ÉNB sztárja!

Az ÉNB szereplője bevette a Velencei-tavat, elmesélte hogyan hozta magát formába a nyárra, sőt, még vízimentői babérokra is tört.

Lali és Kovács Dóri tesztelte le hazánk két legnépszerűbb tavát

Nekünk a Balaton, vagy a Velencei-tó a Riviéra? Ez itt a kérdés. A nagy dilemmát pedig két profi strandtesztelő dönti el: Kovács Dóri, aki a vizisportok szerelmese, és az Éjjel-Nappal Budapest Lalija, aki viszont hadilábon áll a nyílt vizekkel.

A teljes adást ITT nézheti meg!

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való
!

A tartalom megtekintése csak az X-Faktor Elit Klub tagjai számára engedélyezett!

A tartalom megtekintése csak az X-Faktor Elit Klub tagjai számára engedélyezett!